Învingătoare e iubirea! De Dragobete s-au împărțit premii. Cine a scris cea mai apreciată istorie de dragoste adevărată la concursul „Tânărul reporter”?

 Reporteră Victoria Zabolotnîi, 
Istoria unei dragoste adevărate 
Concurs raional online „Tânărul reporter”  
Cercul de Jurnalism, CCCA „Speranța”
     Se pare că dragostea e un lucru frumos despre care se poate povesti. Concursul „Tânărul reporter" cu tema „Istoria unei dragoste adevărate” organizat de Cercul de Jurnalism SOROCA YOUNG REPORTERS de la Centrul de Creație al Copiilor și Adolescenților „Speranța” s-a sfârșit cu rezultate şi participanți mulțumiți.
   Pe data de 24 februarie, o zi dedicată iubirii eterne şi a tot ce e mai frumos, au fost premiaţi tinerii care s-au implicat în concurs cu poveşti interesante şi captivante. 
Au fost decernați:

Victoria Zabolotnîi  (IPLT „P. Rareș”) - Locul I, cu povestea „Împreună în lumea lor”
Cătălin Tcaciuc (IPLT „C. Stere”) - Locul II, cu povestea „Mii de istorii şi o singură dragoste”
Adriana Iavorschii (Gimnaziul Voloave)- Locul III, cu povestea „Împreună mereu”
Ştefan Gaţcan (IPLT „Ion Creangă”) - Simpatia publicului cu povestea „Plăcintele cu gust de dragoste” 

  Premiile şi diplomele au fost oferite de CCC „Speranţa”, ele fiind meritate de participanţi pentru efortul depus şi dedicaţia de a scrie, la fel ca cuvintele spuse de directorul Centrului de Creaţie, Olga ForneaVrem să promovăm ceva nou pentru tineretul din ziua de azi, să-și ocupe timpul liber extrașcolar frumos, plăcut și util. Ceea ce ați făcut este un lucru de apreciat. Aveţi multe de învăţat pe parcurs, dar rezultatele voastre, dovedesc că aveți perspective mari”.
    De asemenea, Cătălin Tcaciuc afirmă: „Vă mulţumim că ne-aţi oferit această oportunitate să participăm, căci am fost puţini, dar asta înseamnă că celorlalţi le era frică de concurenţă”.
    „A fost interesant faptul că am decis repede să particip și iată că am luat locul I. Am depus efort în poveştile noastre şi sper să mai avem parte de aşa experienţe şi concursuri, să fim receptivi şi activi." - menţionează Victoria Zabolotnîi.
    Conducătoarea cercului de jurnalism, Ludmila Talmazanresponsabilă de organizarea concursului, a menționat că „Doar patru istorii au ieșit în finală, întrucât au corespuns cerințelor menționate în regulamentul concursului. Istoriile de dragoste adevărată sunt captivante, s-au citit și s-au distribuit bine, dar se scriu cu mai multă responsabilitate, întrucât jurnalismul se află între artă și știință, iar concurenții trebuiau să redea într-un stil artistic un fapt real. Felicitări tuturor participanților!
    „Să ştiţi că am început cu dreptul cercul de jurnalistică, trebuie să ne menţinem aşa, publicând lucruri interesante şi pozitive” - remarcă la final directoarea centrului, Olga Fornea.
    La concursul „Tânărul reporter” au putut participa elevi din raionul Soroca.      Premiile de care s-au bucurat învingătorii le vor ajuta la crearea altor materiale vizuale în domeniul jurnalismului:
  • Locul I: Lampă circulară LED selfie
  • Locul II: Microfon 
  • Locul III: Căști audio.
  • Simpatia publicului: Boxă portabilă.












Comentarii